Pledul lucrat din 100% lână – cadoul neașteptat și iubit pe viață

Un pled tricotat din lână este completarea perfectă pentru orice casă. Este suficient de călduros, încât să te îmbrățișeze într-un cocon de confort. Este suficient de plăcut privirii încât să facă decorul camerei și mai frumos. Și este suficient de rezistent încât să te bucuri de el întreaga viață, folosindu-l cu fiecare zi.

O pătură tricotată din lână, 100% naturală și handmade, este ideală să te ghemuiești în ea, la finalul unei zile lungi. De îndată ce o vei face, vei avea senzația de cuib, de cocon protector în care să îți regăsești calmul și liniștea. Cu aceste gânduri am creat și creăm pleduri din fibre naturale. Ne place cum se simt pe piele. Ne place cum se simt la atingere. Ne place cum se transmite energia de a fi fost pregătite de niște mâini, pentru ca alte brațe să se bucure de ele. Ne place cât sunt de fine, de moi, de… îmbrățișătoare.

Un pled tricotat din lână: o investiție în relaxarea ta, pe viață

Ne plac atât de mult pledurile și păturile tricotate manual din lână pură încât le-am inventat și un cuvânt. Căci ele chiar sunt îmbrățișătoare. Și nu numai! Un astfel de pled handmade din lână este cea mai simplă variantă de a conferi un strop de frumusețe în casa ta. Îți va ține de cald, te va ajuta să te deconectezi, va arăta minunat, aruncat sau drapat neglijent pe canapeaua ta, va adăuga un plus de relaxare în dormitorul tău și te va îmbia la nopți târzii în fotoliul tău de citit. Su  în grădină, în balcon, ori pe plajă, ori în camping. Da, atât este de rezistent!

De altfel, contăm pe rezistența acestor articole tricotate din lână naturală 100%. Îți vor îmbunătăți starea, îți vor aduce confort, vor face acasă și „mai acasă”. Și asta pe termen lung. Vorbim aici despre o relație pe viață. Despre o investiție pe cât de plăcută privirii, minții și corpului, pe atât de deșteaptă pentru bugetul tău. 

Investește în cadoul ideal, pentru orice vârstă și preferință: un pled 100% lână

O pătură 100% din lână naturală este un cadou altfel. În primul rând, nu ai cum să dai greș cu un astfel de cadou. Indiferent cine îl va primi. Se vor bucura de el și cei mici și cei mari. Un pled tricotat din lână poate deveni articolul fără de care cei mici nu mai merg la culcare. Poate fi acel ceva ce te motivează și pe tine să dormi mai mult și mai bine. Cu siguranță va fi articolul pe care va cădea privirea oricui. 

  • O pătură lână merinos ține de cald, însă poate fi și răcoroasă

Se prea poate ca noi să fim entuziaști ai fibrelor naturale din lână. Nici nu am putea concepe căminul nostru cu pături de pat și canapea din fibre sintetice. Lâna din merinos, dărăcită și toarsă este ușoară și am zice magică. Nu exagerăm, căci ea poate ține atât de cald, pe cât poate fi și răcoroasă! Deși un magician nu își dezvăluie trucurile, vă spunem cum se întâmplă: între fibrele de lână se creează niște mici buzunare de aer. Ele permit transferul termic și tot ele sunt responsabile de alte farmece, așa cum îți vom povesti în continuare.

  • Fibrele naturale din lână respiră și reglează temperatura corpului

Noi alegem pentru noi și pentru cei dragi nouă pături din fibre naturale. Tocmai pentru că sunt atât de prietenoase cu corpul și mintea. Lâna naturală nu doar că îți induce o stare de bine, de calm, de relaxare, dar contribuie și la reglarea termică. Lâna naturală este poroasă și respiră. În zilele fierbinți, fibrele de lână absorb umezeala de pe piele și o vaporizează. În zilele reci, aceeași lână va ține de cald. De aceea somnul este mai bun când te învelești cu un pled de lână. Magie? Se prea poate!

  • Lâna este moale și hipoalergenică, deci și cei mici se pot bucura de ea

Dacă alegi drept cadouri pleduri și pături pentru canapele și paturi, optează pentru lână naturală. Această fibră nu permite dezvoltarea bacteriilor, a fungilor și a microorganismelor ce pot provoca alergii. Știm că una dintre ideile preconcepute despre lână este că este rugoasă, iritantă, deranjantă pe piele. Însă, poți oricând alege pleduri din lână moale, fină, delicată până și cu pielea bebelușilor.

  • na este naturală și prietenoasă cu mediul înconjurător

Cele mai bune lucruri vin din natură. Așa credem! Iar lâna pe care o folosim este 100% naturală. Tocmai pentru că este o resursă sustenabilă. Lâna este biodegradabilă și nu poluează, deci nu va ajunge la deșeuri. În plus, șansele ca pledul tău din lână să se strice prea curând sunt infime. Lâna este durabilă și nu are nevoie de spălări frecvente. Iar atunci când are nevoie, este bine să o speli cu apă rece. Deci, încă un câștig pentru mediu!

  • Un pled din lână naturală este o investiție pe termen lung

Ei bine, un pled tricotat de mână din lână merinos va fi companionul tău mult timp. De aceea și credem că este o idee perfectă de cadou. Fibrele de lână nu necesită spălări dese, nu se strică prea ușor și sunt extrem de flexibile. Lâna se usucă rapid, este rezistentă la pete și la șifonări. Fibrele din lână nu rețin mirosurile și sunt ușor de întreținut. Iată de ce considerăm că un pled de acest fel este cadoul perfect pentru o casă cu copii mici. Sau pentru o casă cu oameni ce își doresc o viață mai liniștită și mai puțin complicată. Pentru o casă în care magia vine din cele mai simple detalii.

  • O pătură din lână poate completa orice decor

Pledurile din lână, cu atât mai mult cele lucrate manual, așa cum le pregătim noi, cu dibăcie, sunt piese clasice în orice decor. Suficient de călduroase, cât să fie confortabile, ele sunt și taaare drăgălașe. În plus, se asortează și divanului din dormitorul cu tentă rustică, și fotoliului minimal, din spațiul de tip loft industrial. Există opțiuni ce pot finisa cu succes orice colț din casă.  

  • O pătură tricotată din lână naturală este definiția confortului și a relaxării

Pentru că sunt ușor de întreținut. Pentru că îți transmit o stare de calm de când dai cu ochii de ele. Pentru că atunci când te învelești cu ele, te simți ocrotit, liniștit, confortabil. Pentru că nu se strică ușor. Toate acestea sunt motivele noastre de a investi în pleduri de lână naturală.Cu atât mai mult dacă sunt împletite de mână și vor avea un look delicat, amintindu-ți de casa bunicii de altădată, astfel de pleduri vor deveni ale tale pe vecie. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *