Termeni și condiții - Corinne Atelier

Termeni și condiții

Suntem bucurosi ca ati ales produsele Corinne Atelier!

Termeni si conditii

Site-ul Corinne Atelier (corinneratelier.ro) este operat de societatea S.C. Corinne Atelier S.R.L., cu sediul in Strada Garoafelor, Nr. 10, Buftea, CP 70000, jud. Ilfov, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J23/493/2016, ce poate fi contactata la adresa de e-mail [email protected].

Utilizarea site-ului, incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site, constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul  Corinne Atelier (corinneratelier.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Este interzisa extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in produsele standard.

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Corinne Atelier (corinneratelier.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Prin lansarea unei comenzi pe site, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (e-mail, SMS, telefon) prin care vanzatorul isi deruleaza operatiunile pe site.

Vanzatorul va informa cumparatorul, prin mesaje distincte, inregistrarea (preluarea) comenzii, respectiv confirmarea comenzii, iar acest lucru implica o acceptare completa a termenilor comenzii. Comanda se considera valida numai dupa confirmarea de catre vanzator a disponibilitatii stocului.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de e-mail  [email protected]

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului  Corinne Atelier (corinneratelier.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii  Corinne Atelier  (corinneratelier.ro).  Eventualele litigii aparute intre utilizator si Corinne Atelier se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Bucuresti.

Drepturile consumatorilor sunt prevazute in Legea nr. 449/2003 din 12.11.2003, privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr.812 din 18.11.2003, in special in art. 9-14 si nu sunt afectate prin acesti Termeni si Conditii.

Date cu caracter personal

Informații complete privitoare la datele cu caracter personal sunt disponibile în pagina Politica de confidențialitate a site-ului nostru (https://corinneatelier.ro/politica-de-confidentialitate/).

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Corinne Atelier S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati. Scopul colectarii datelor este alcatuirea unei baze de date in scopul informarii despre organizarea campaniilor promotionale, actiuni de reclama, marketing si publicitate. Nu sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru aducerea la cunostinta a campaniilor promotionale, in scop de reclama, pentru actiuni de marketing si publicitate si pentru accesul la facilitati suplimentare. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre S.C. Corinne Atelier S.R.L., cu sediul in Strada Garoafelor, Nr. 10, Buftea, CP 70000, jud. Ilfov, [email protected]. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Livrare

Dupa realizarea comenzii,  va vom trimite un e-mail pentru confirmarea expedierii coletului, iar curierul va va contacta prin intermediul unui sms sau e-mail pentru a va informa in legatura cu livrarea comenzii.
Aveti in vedere faptul ca produsele Corinne Atelier se realizeaza manual. Livrarea se poate face intre 1 şi 15 zile lucratoare.

SC Corinne Atelier S.R.L. va va livra produsele prin intermediul companiei de curierat Fan Courier la adresa de livrare completata de Dvs. pe site, dar niciodata la o casuta postala. Taxa de transport oriunde în România, prin intermediul FAN Courier este in functie de tarifele transportatorului. În cazul în care optați pentru alt furnizor de servicii de transport, veți achita integral taxa percepută de respectivul furnizor.

Plata se poate face:

  • prin ramburs la livrare
  • cu cardul de credit / debit
  • prin transfer bancar in contul firmei noastre:

SC Corinne Atelier S.R.L.
Str. Garoafelor, Nr. 10, Buftea, CP 70000, jud. Ilfov
J23/493/08.02.2016
CUI 35608893
Cont in lei: IBAN RO97INGB0000999906004144

In cazul in care optati pentru acest tip de plata, comanda va fi preluata din momentul in care transferul banilor in contul firmei noastre a fost confirmat.

Factura pe care o veti primi la livrare va contine costul produselor achizitionate

Retur gratuit oricând dorești

Suntem atât de încrezători că vei adora produsele noastre, încât, dacă din cine știe ce motiv nu ești mulțumit, îl poți trimite înapoi pentru a fi reparat, înlocuit sau returnat. Fără limită de timp. 

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati in posesia fizica a produselor sau a produsului, dumneavoastra sau o parte terta indicate de d-voastra, alta decat transportatorul. Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati in scris cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand cerere retur produs transmisa prin e-mail la adresa [email protected]. Noi nu impunem limită de timp.

Daca va retrageti din contract, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra in maxim 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Expediati produsele sau inmanati-le la adresa Str. Garoafelor, Nr. 10, Buftea, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile. Costul returnarii produselor este suportat de noi.