Știm că atunci când ești obosit și înfrigurat, la finalul unei zile lungi și solicitante, vrei să te destinzi și să te bucuri de liniște și relaxare. Pentru asta, ai nevoie de un pled natural, moale și călduros. 

La starea ta de bine poate contribui un pled natural, moale și călduros. Așa ne-am construit noi clipele de deconectare și de încărcare a bateriilor. Înveliți în fibre moi ce conferă corpului și minții echilibru și acea clipă de răsfăț pe care o căutăm la final de zi, ori acea pastilă de energie la începutul unei noi activități.

Căutând să ne oferim acest răsfăț am constatat că aproape toate pledurile disponibile conțin și fibre sintetice, în proporții mai mici sau mai mari. Iar aceste fibre sintetice dau senzația de umezeală și rece, provoacă disconfort și te împiedică să te simți bine cu adevărat. 

Toți merităm un strop de tihnă plăcută, netulburată, să ne putem remonta, să fim sănătoși, fericiți și în formă. Să ne simțim ocrotiți și în siguranță. 

Știm cât de greu este să te relaxezi complet atunci când ești învelit cu poliester, și de aceea, de câțiva ani, cu ajutorul mâinilor dibace, transformăm lâna în minunății moi și călduroase, gata să te dezmierde.

Peste 1000 de oameni, clienții noștri, știu deja asta și se lasă mângâiați și încălziți de pledurile noastre 100% naturale și rezistente.

Iată ce simplu poate fi:

  1. Vezi ce modele de pleduri am creat până acum în shopul nostru online.
  2. Alege-l pe acela în care te-ai imaginat învăluit, în colțul tău de relaxare și comandă-l acum!
  3. Așează-te confortabil, învelit cu pledul tău natural și bucură-te de relaxare deplină.

Suntem atât de încrezători că îl ve adora, încât, dacă din cine știe ce motiv nu ești mulțumit, îl poți trimite înapoi oricând, pentru a fi reparat, înlocuit sau returnat. Gratuit, fără limită de timp.

Dacă mai ai, totuși, rezerve, iată mai jos câteva informații care te pot ajuta să te decizi:

Consideri că un pled natural este scump?

Deși la început faci o investiție, pe termen lung economisești bani. Aceste pleduri sunt făcute să reziste pe viață. Sunt tricotate manual cu drag și dedicație din fibre sustenabile, 100% naturale. Pledurile din lână sunt printre cele mai rezistente și râvnite. Ele nu se deteriorează pe timp îndelungat. În plus, nu  devin lipicioase pe corp și lasă pielea să respire, în timp ce conferă căldură. Alegem mereu fibre din lână moi și nu aspre pentru o experiență perfectă de relaxare. Pledurile noastre sunt fine, călduroase și greu de murdărit sau pătat. De asemenea nu rețin mirosurile neplăcute și nu cauzează alergii.

Te gândești că poți folosi pledul din lână doar iarna?

Lâna este ideală pentru căldură și izolație, când tremurăm de frig în lunile de iarnă. 

Dar un pled de lână se adaptează la schimbările de temperatură. Lâna are capacitatea de a păstra constantă temperatura corpului, deoarece permite transferul de căldură și nu menține umezeala, se usucă foarte repede. Previne transpirația precum și senzația de rece și umed pe care o dau materialele sintetice.

Pledurile nostre din lână sunt moi, ușoare și o alegere perfectă pentru confort în orice anotimp.

Oare pledul din lână este greu de spălat?

Chiar și un pled foarte murdar se poate curăța ușor prin scuturare și periere. Așa că spălarea trebuie să se facă o dată sau de două ori pe an.  Nu folosi detergenți puternici, agresivi pentru că aceștia pot degrada fibrele de lână. Spală-l manual sau la programul special pentru lână al mașinii de spălat, la maximum 30 de grade Celsius.

Nu mai irosi clipele prețioase de odihnă! Hai să te simți plăcut și în siguranță cu un pled lucrat manual cu dragoste și grijă, din materiale naturale, sustenabile. Hai să uiți de tensiune și stres și să îți reamintești cum se simte tihna. Hai să redescoperi magia întoarcerii la tine.