Corinne Atelier - o stare de bine... - Corinne Atelier

Corinne Atelier – o stare de bine…

Numele meu este Corina Teoharie și dețin un mic atelier de tricotat. 

Corinne Atelier s-a născut din dorința de a construi un brand de suflet. Am o pasiune pentru texturile tricotate, materialele moi și călduroase, așa că ideea de a creea păturici tricotate a venit natural. Eu cred că nimic nu se compară cu starea de confort și relaxare pe care o aduce un pled frumos, pufos și călduros, când te lași cuprins de toropeală pe canapea, eventual alături de o carte bună și o cană cu ceai. Am lansat acest brand având în minte această stare de bine și dorința de a o răspândi.

Produsele create manual sunt unice și speciale. Ele sunt lucrate cu atenție, pe îndelete, cu drag (dacă nu îți place, nu ai o înclinație naturală, nu poți să tricotezi) și asta se simte în produsul finit. Pledurile noastre tricotate manual sunt obiecte de atașament, pot da dependență.

O parte dintre ele sunt realizate din lână românească din Bucegi, dărăcită și toarsă în mod tradițional, iar asta le conferă autenticitate și originalitate.

Folosim doar fibre 100% naturale pentru că acestea sunt mult mai plăcute în contact cu pielea și nu provoacă alergii.  Sunt blânde cu pielea, dar și cu natura. 

Știm că, atunci când ești obosit și înfrigurat, la finalul unei zile lungi și solicitante, vrei să te destinzi și să te bucuri de liniște și relaxare. Iar pentru asta, ai neapărat nevoie de un pled natural, moale și călduros. 

Problema este că aproape toate pledurile disponibile conțin și fibre sintetice, în proporții mai mici sau mai mari. Iar aceste fibre sintetice dau senzația de umezeală și rece, provoacă disconfort și te împiedică să te simți bine cu adevărat. 

Toți merităm un strop de tihnă plăcută, netulburată, să ne putem remonta, să fim sănătoși, fericiți și în formă, să ne simțim ocrotiți și în siguranță. 

Știm cât de greu este să te relaxezi complet atunci când ești învelit cu poliester, și de aceea, de câțiva ani, cu ajutorul mâinilor dibace, transformăm lâna în minunății moi și călduroase, gata să te dezmierde.

Peste 1000 de oameni, clienții noștri, știu deja asta și se lasă mângâiați și încălziți de pledurile noastre 100% naturale și rezistente.

Pe lângă pături și pleduri pentru relaxare, tricotăm și pleduri pentru copii și bebeluși, pentru că aceștia au tendința să se atașeze de astfel de lucruri. Un bebeluș se poate simți în siguranță și confortabil la adăpostul unei păturici pufoase, iar părinții vor ști cu siguranță că el este protejat dacă respectiva paturică este produsă din fibre naturale și nu din diverse amestecuri sau integral din fibre sintetice.

Fac multe încercări și teste, produsele Corinne Atelier sunt ceea ce mie mi-ar plăcea să port sau să am în casă.

Reușim să realizăm produse valoroase, autentice, de care sunt foarte încântată și care pot aduce bucurie și altora, iar asta îmi dă curaj să le scot în lume. Încerc să aduc o stare de bine. 🙂

Corinne Atelier – o stare de bine…