Despre Corinne Atelier - Corinne Atelier

Despre Corinne Atelier

Știm că atunci când ești obosit și înfrigurat, la finalul unei zile lungi și solicitante, vrei să te destinzi și să te bucuri de liniște și relaxare. Pentru asta, ai nevoie de un pled natural, moale și călduros. 

Problema este că aproape toate pledurile disponibile conțin și fibre sintetice, în proporții mai mici sau mai mari. Iar aceste fibre sintetice dau senzația de umezeală și rece, provoacă disconfort și te împiedică să te simți bine cu adevărat. 

Toți merităm un strop de tihnă plăcută, netulburată, să ne putem remonta, să fim sănătoși, fericiți și în formă, să ne simțim ocrotiți și în siguranță. 

Știm cât de greu este să te relaxezi complet atunci când ești învelit cu poliester, și de aceea, de câțiva ani, cu ajutorul mâinilor dibace, transformăm lâna în minunății moi și călduroase, gata să te dezmierde.

Peste 1000 de oameni, clienții noștri, știu deja asta și se lasă mângâiați și încălziți de pledurile noastre 100% naturale și rezistente.

Iată ce simplu poate fi:

  1. Vezi modelele de pleduri în shop-ul nostru online
  2. Alege-l pe cel care e în armonie cu colțișorul tău de relaxare și comandă-l chiar acum
  3. Așează-te confortabil, învelit cu pledul tău natural și trăiește relaxarea deplină

Retur gratuit pe viață! Suntem atât de încrezători că îl ve adora, încât, dacă din cine știe ce motiv nu ești mulțumit, îl poți trimite înapoi oricând, pentru a fi reparat, înlocuit sau returnat. Gratuit, fără limită de timp.

Nu mai irosi clipele prețioase de odihnă, hai să te simți plăcut și în siguranță cu un pled lucrat manual cu dragoste și grijă, din materiale naturale, sustenabile.

 

Despre Corinne Atelier